Forma färsen till biffar och stek dem i en stekpanna med matfett, 3–4 minuter per sida. Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt det svälla i 10 minuter
Goda biffar som jag bjöd mina föräldrar på i veckan. Gör färsen och forma till stora runda biffar. Gör ett hål i biffarna och lägg i en stor bit ost, nyp ihop
Forma färsen till biffar och stek dem i en stekpanna med matfett, 3–4 minuter per sida. Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt det svälla i 10 minuter
Ostfylldaviltfärsbiffar. Biffar blev det som smaksattes med citronskal och rosmarin, veks dubbla med en skiva västerbottenost mellan och ja, ni hör ju själva hur gott det var
Gjorde häromdagen lammfärsbiffar som jag fyllde med mozzarellaost & fetaost. När jag gör biffar brukar jag först steka lite lätt i stekpanna men sen låta de gå färdiga i ugnen
Biffar. Tillsätt chilipulver och salt och forma färsen till biffar. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek biffarna gyllenbruna ca 3-4 min på varje sida. Lägg över biffarna i en ugnssäker form och sätt in i ugnen under potatisen ca 10 min
Lägg ostskivor på hälften av biffarna. Täck med resten av biffarna och tryck till runt kanten. Forma färsen till 16 tunna biffar. Sätt in den i mitten av ugnen och stek biffarna 25-30 min