Skulle laga till två stycken kycklingfiléer för att det skulle räcka till två lunchlådor. För 4 personer4 st kycklingfilé200 gr smaksatt färskost, gärna chilismak2 paket bacon2 msk smörGräddsås5 dl vispgrädde100 gr smaksatt färskost2 msk kycklingfond1 tsk sockerfri sojasaltpepparGör på följande sättLinda baconet runt filéerna och fäst med tandpetare. 4 st kycklingfilé
-)Fredagstipset idag blir vad vi själva åt förra fredagen, Baconlindad ostfylldkycklingfilé. Skär ett snitt längs med kycklingfilén och lägg i dessertost
Putsa kycklingfiléerna och gör sedan ett rätt så djupt snitt i dem. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
skär ett snitt i varje kycklingfilé. Fördela osten på kycklingfiléerna och rulla sedan ihop dem. Rulla de nystekta kycklingfiléerna i örtblandningen och skär sedan upp dem i fina skivor
Skär ett snitt jäms med kycklingfilén men inte helt igenom, den ska hänga ihop i ena sidan. Riv osten och blanda med oregano och chili flakes och fördela i kycklingfiléerna
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. 4 kycklingfiléer. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Ostfylld brödlimpa - Sist men inte minst bör man ha någon form av bröd på bordet. Citron- och timjanmarinerad kycklingfilé - Kyckling är en stående favorit på buffén, något som de flesta brukar uppskatta vid sidan om köttet
Kyckling Cordon Bleu, pankopanerad och ostfylld kycklingschnitzel, stod på vårt matbord i veckan. Skär kycklingfilén i två delar, (en över- och en underdel)
Salami- och ostfylld kyckling. Den här gången fylldes kycklingfilén med en skiva mager ost och två skivor salami, vill du hålla det lägre i fettprocent – lägg istället i två skivor kalkon