Finfördela margarinet i vetemjölet, blanda ner den rivna osten (150 g), saltet. 750 g vetemjöl. Finfördela margarinet i vetemjölet, blanda ner den rivna osten (150 g), saltet
ca 15 st Deg 25 g färsk jäst 5 dl kall mjölk eller vatten 1 tsk salt 2 msk olivolja ca 3 dl riven lagrad ost (3 dl motsvarar 150 g) ca 1 l vetemjöl special (1 l motsvarar ca 600 g) Garnering 1 dl ägg ca 2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4dl Rumstempererat vatten1dl Olivolja50g Jäst11dl Vetemjöl Special (Jag hade inte vetemjöl special hemma, utan blandade vanligt vetemjöl och Manitoba Cream)2tsk Salt1msk Sirap2dl Riven ost(Kryddor efter smak, t ex kummin eller saffran)Blanda alla ingredienser utom salt och ost och knåda ordentligt i ca 10 minuter. 11dl Vetemjöl Special
Häll i vetemjöl tills degen är fast men lite klibbig. 30 st bullar1 pkt jäst50 gram margarin5 dl mjölk3 dl riven ostca 10 dl vetemjölSmält matfetter och häll i mjölken, värm till fingervarmt. ca 10 dl vetemjöl
Detta blev ostbullar då jag inte hade några fröer hemma men i frysen fans riven ost, det var bara maken som tyckte om denna ostbulle, vi andra ville ha neutrala