Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Kostateljen. Potatis/ ris/ pasta. ägg. typ ost/skink-. ägg. 40 g dessertost. 50 g=drygt ½ dl bönor. 100 g tomat. 50 g=drygt ½ dl bönor. ½ burk= 210 g vitabönor i tomat. 250 g=2½ dl bruna bönor . 40 g dessertost. 50 g=drygt ½ dl bönor. 50 g=drygt ½ dl bönor. ½ burk= 210 g vitabönor i tomat. 250 g=2½ dl bruna bönor
En omelett blir en god mättande lunch, och med lite matigare ingredienser om man har som t ex, ost, skinka, tomat, broccoli, gröna ärtor, får man en stadig kvällsmiddag också
Basen i mina guckor brukar för det mesta bestå av någon form av mejeriproduktsburk (naturell kesella, creme fraiche, matlagningsyoghurt, keso) sen hackar man och blandar ner det man hittar och tror passar bra ihop, rödlök, smörgåsskinka, kassler, salami, kokt ägg, oliver, räkor, dill, vitlök, tomat, gurka, smörgåsgurka, äpple, paprika, ost, stenbitsrom, majs… det går att fortsätta i det oändliga
I en separat burk lägger jag dressingen och sen skickar jag med ett paket fetaost. Pastalåda med tomatsåsDen här kan man såklart också laga helt i förväg, men om man gillar smaken av nylagad mat kokar man bara pastan och blandar med tomat i förväg