Pajdegen i den här ost- ochskinkpajen gjorde jag med kvarg och olja istället för smör. Paj medostoch skinka är en klassiker som jag gillar väldigt mycket
Riv osten grovt, skär skinkan i fina strimlor och fyll pajskalet med detta. Späd med lite mera vatten om det behövs, men det ska nog gå bra och börja så här
kassler (eller fläsk/bacon). Toppa med riven ost. Smaka av med salt och peppar. Mixa pajdegen i matberedare, knåda och tryck sen ut den i en paj- eller ugnsfast form
Klassikern Quiche Lorraine, fransk ost- ochskinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Skär kasslern i stavar och lägg i botten på formen, fördela osten ovanpå
Ost & skinkpaj. salt och peppar. Spagetti med köttfärssås. Barnsligt god kassler. Ost & skinkpaj. Blanda ihop resten av alla ingredienser och häll ner blandningen i pajformen