Lägg keson och den rivna osten i en bunke. Strö på riven ost. Vi käkade de smarriga rullarna med lite fräscha grönsaker, tacosåsoch mexikanskt böndipp (se recept här)
Häll på resterande såsoch tryck ned rullarna lite och strö på den rivna osten. Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapenooch paprika (se recept här och här)
Blanda dem med keso, ostochjalapeno i en bunke. jalapeno, men eftersom jag ville ha det hela lite matigare, och dessutom hade hemodlad squash att ta hand om, så lade jag
Fördela det frästa och den rivna osten i mitten på tortillabröden. Tillsätt zucchini, oliver, jalapenooch bönor (häll av och skölj konserverade bönor under rinnande kallt vatten först)
Toppa med hälften av den rivna osten. Servera med jalapeño- ochkoriandersås. Skölj bönorna i kallt vatten och mixa dem sedan med vitlök, spiskummin, limeskal, limesaft och olivolja till en slät röra
philadelphiaostoch pesto. Glöm inte att toppa med riven ost. Inte bara för att vi äter med ögonen utan också för att smaken från tomaterna, avokadon ochjalapenon är så god
Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla. Mitt bästa tips är att blanda phiadelphiaostoch rökig BBQ sås till kött och hamburgare
Blanda allt utom ostenoch skeda ut såsen ovanpå enchiladasen. Strö över osten. Blanda all fyllning (ja alltså allt utom bröden) – vi rörde först bara i lite jalapenos till barnen och lade sen i mer innan vi gjorde våra egna