Fyll pastarören med köttfärsen med hjälp av en leten sked och lägg i formen. Jag begick misstaget att göra för lite ostsås, så det har jag korrigerat i receptet så ni slipper
Blanda kyckling, ricotta, tomater och nyriven parmesanost i en skpl. Fyll pastarören eller lasagnplattorna, men kycklingfyllningen och lägg dem på en rad i formen
Häll över den vita såsen över pastarören. Strö över osten och gratinera i ca 30 min. 2 dl riven ost. Hacka champinjonerna, vitlök och purjon i små bitar, fräs i smöret
Fyllningen kan man variera som man vill, vi har tidigare gjort bland annat köttfärsfyllda cannelloni, ostfyllda cannellonis med tomater och cannelloni med lufttorkad skinka och ost
Rör ner ströbröd och parmesanost. Strö över riven ost och smula ostblandningen över det hela. 300 g pastarör (penne). 1 dl riven ost. 1/2 dl nyriven parmesanost