Omvandlingstabell socker recept

0 Spara

Oh heliga guds moder, jag ÄR pepparkaksguden!

Om ni inte har en hushållsvåg finns det säkert omvandlingstabeller att googla på. 2½ hg smör5 hg socker1 ägg1 kkp grädde½ kkp sirap1 tsk kanel1 tsk nejlikor3msk ingefära6½ hg vetemjöl1 msk bikarbonatRör smör och socker, därefter ägget, grädden, sirap, ingefära, kanel, nejlikor och sist vetemjöl blandat med bikarbonat. 250 gram smör5,5 dl socker1 ägg1,5 dl grädde0,75 dl sirap (jag satte nog en gnutta mer)1 tsk kanel1 tsk nejlika3 msk ingefäranästan 7 dl mjöl1 msk bikarbonat 2½ hg smör. 5 hg socker. 5,5 dl socker
1 Spara

Bageri- och konditorkurs – att få till en perfekt chokladmousse

Men det finns omvandlingstabeller på nätet om man vill ändra. Det är vatten och socker som kokas till 121 grader och som sedan ska slås över vispad äggula i en tunn fin stråle under tiden som man vispar på låg hastighet. 365 g strösocker. Koka sedan socker och vatten till 121 grader i en kastrull. När sockerlagen har gått till 121 grader slås den över gulan i en tunn fin stråle samtidigt som man fortsätter vispa på låg hastighet. 210 g strösocker. 365 g strösocker. 210 g strösocker
0 Spara

Bojkott av fifflare

Omvandlingstabell för cups finns i slutet av receptet. Strösocker. Blanda 1 1/4 cup socker, 1/2 cup rapsolja, 3 msk sojamjölk, 1 msk rosenvatten och 2 tsk vanilj. 1 cup = 125 gram Strösocker
Sökförslag och sidor