Genom att kombinera rätt råvaror och utnyttja kycklingdelarnasolika egenskaper på bästa sätt. Skär bort överflödigt fett från kycklingdelarna och salta och peppra runt om
Ofta när det ska gå snabbt kastar jag in lite olikakycklingdelar i ugnen. Dessa kycklingdelar, framförallt de lite billigare håller ofta en ganska låg kvalité, varför jag idag har köpt en hel färsk kyckling som jag tänkte helsteka i ugnen
Den krämiga såsen bör sätta sprätt på olika slags vegetariskt protein, testa med stekta quornbitar istället för kyckling exempelvis, eller med knaperstekt tofu
Istället för att ställa fram miljoner små skålar med olika grönsaker lade vi upp dem på stora fat, men ändå lite var för sig så alla kunde välja de grönsaker de tycker om
Det är tur att det finns många olika sätt alla hålla kontakten med varandra idag. Hösten till ära kör vi på en långlagad variant som ger mycket smak åt grytan, men har ni ont om tid så använd kycklingdelar istället för hel kyckling
Det är brädsmulor av det finaste innanmätet av vitt bröd, typ frallbröd, smulorna är väldigt luftiga och spröda, väsentligt olika de "vanliga" ströbröden
Det finns så klart mänger med olika tillagningssätt & olika smaker man kan ge denna kycklingdel. Jag köper mina färska hos en större halal handlare här i Malmö