Skiva korvarna och stek dem i margarin med lök, paprika och väl avrunnen svamp. tips på olika recept. 200-300 g stekta prinskorvar. 200 g stekta prinskorvar200 g stekta köttbullar1 lök0. 200-300 g stekta prinskorvar
Coleslawen rörde vi samman på förmiddagen, vi gjorde en grundsats som vi sedan delade upp i tre lika portioner och smaksatte efter korvarnasolika smakländer
) Det finns en del olika recept på denna grytan, dock är det egentligen inte så stor skillnad på dom när allt kommer omkring, vi hittade ett i gröna lådan som vi utgick från
Nu finns det ju så mycket olika smaksatta korvar och en uppsjö av korvrätter så även om det blir en hel del korv så blir det sällan tjatigt, och här kommer alltså ytterligare en variant på korv
Lägg till olika grönsaker. Slanta korvarna och hacka paprikan och löken i mindre bitar. När korvarna har fått färg och grönsakerna mjuknat så häller du i creme fraichen
Så dagen har bjudit på lite olika aktiviteter, både inomhus och utomhus har vi spenderat lördagen. Man kan även steka korvarna så de får en yta först på stekjärn och därefter låter de steka färdigt i ugnen
Finns många olika recept på dessa men jag hitta dessa hos Mary Dane. Ställ in smeten i kylen ca 1 h och forma sedan avlånga "korvar" som delas i lagom stora bitar
Jag gjorde tre olika sorter. Så jag anser att man inte behöver så mycket men det beror även på hur hårt man stoppar den och hur många korvar man knyter
Under middagen så hade vi lite provsmakning av de olika varianterna av dessa "Hot Sauces". Man kan även steka korvarna så de får en yta först på stekjärn och därefter låta dom steka färdigt i ugnen