Skär nougaten i mindre bitar. Koka upp grädde med honung, slå den heta vätskan över nougaten, mixa med stavmixer eller visp, tillsätt smöret och mixa slät
Lägg strimlor av 100 g kyld nougat i fördjupningen och rulla ihop korven. Täck med de sista 100 g smält nougat och dekorera med smält mörk choklad. 200 g ODENSE Mandelmassa Lyx. 200 g ODENSENougat. ODENSE Mörk Choklad 55%
Tillsätt nougat och vispa ytterligare 2 minuter. Fyll 1/3 av nougatcremen mellan de två bottnarna och strö över den krossade Daimen. 300 g ODENSENougat i grova bitar
Sen valde jag att stoppa ner en bit nougat som är så gott, antingen kan man köpa dubbel-nougat och stoppa ner eller Odensesnougat som finns vid bakhyllan i affären
Blanda smör, riven mandelmassa och hackad/riven nougat. 50 g mjuk nougat (guld nougat elelr odense). Kavla ut degen till en lång rektangel, ca 15 cm bred
Rulla nougaten till en stock, ca 2 cm i diameter. Kavla ut marsipanen i en ca 3-4 mm tunn platta och rulla in nougaten i marsipanen. 200 g ODENSENougat. 200 g ODENSE Figurmarcipan grön , med päronsmak. 100 g ODENSE Chokladknappar, mörk
Skär nougaten i 1 cm breda stavar och sedan i 25 lika stora kuber, ungefär som hälften av en sockerbit. 250 g ODENSE Mandelmassa. 25 g ODENSE Chokladknappar, mörk. 125 g ODENSENougat
Skär nougaten i mindre bitar. Koka upp grädde med honung, slå den heta vätskan över nougaten, mixa med stavmixer eller visp, tillsätt smöret och mixa slät
Lägg strimlor av 100 g kyld nougat i fördjupningen och rulla ihop korven. Täck med de sista 100 g smält nougat och dekorera med smält mörk choklad. 200 g ODENSE Mandelmassa Lyx. 200 g ODENSENougat. ODENSE Mörk Choklad 55%