Nyttigt russinbröd recept

Glutenfria nyttiga fruktbröd

Glutenfria nyttiga fruktbröd

Till det här brödet har Kristin inspirerats av ett recept från dietist och IBS-experten Sofia Antonsson – Glutenfria russinbröd (receptet kommer från boken Lugn mage med gott bröd)

Oplanerat

Gott nyttigt och mättande. Jag bytte ut potatisen mot stekta brödkrutonger på de sista skivorna russinbröd och snodde ihop lite ny majonnäs samt rev å hackade ihop lite nya grönsaker till

NaTrue ekologiskt certifierade

När jag växte upp så använda mamma Weledaprodukter, jobbade med antropsofer, hade antis-porslin och så jag hade en låtsaspappa som körde ut bröd för Saltå Kvarn så allt jag fick var frukt- och russinbröd och allt vad antroposoferna (och Järna) hette hatade jag

Morots- och russinbröd

Värm ugnen till 200 grader. Smörj en fettsnål bakform, ca 20 cm i diameter, med matfett. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, brödkryddor och salt och sikta ner det i en bunke eller matberedare