Låt dig inte skrämmas av färgen. Den grönaktiga muffinsen kanske inte ser så aptitligt ut vid första anblicken, men jag lovar att du är såld redan vid första tuggan
En av de första grejerna jag gjorde när jag kom hem var att baka frukostmuffins, en superbra och enkelt grej om man har bråttom på morgonen men ändå vill ha något mer än en smoothie eller liknande
De allra flesta vet redan att planering är A och O om man ska lyckas hålla sina hälsosamma rutiner. Missar man frukosten eller ett mellanmål är risken väldigt stor att man blir väldigt hungrig senare på dagen och överäter när man väl äter eller går och småäter på kvällen då sötsuget blir för stort
Resultatet blev dessa frukostmuffins som nu är en klar favorit hos mig. 9 gr (varav största delen de nyttiga och lättupptagliga mättade fettet från kokosmjölken)
Ni som följer mig vet att jag är en stor fan av Frukostmuffins. Det är så härligt att få avnjuta något både nybakat och nyttigt och som dessutom går förhållandevis snabbt och smidigt att "slänga ihop"
Sätt ugnen på 225°C. Blanda de torra ingredienserna. Blanda ner morötterna och margarinet med fingertopparna (eller använd elvisp, långsam fart med degkrokar)
Frukostmuffins med palsternacka. Därför bestämde jag mig för att testa att ha riven palsternacka i mina frukostmuffins och det kommer jag garanterat att göra igen