Norsk får i kål recept

Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

)Jeg traff på en dame fra Litauen her om dagen og hun fortalte at hun var vant til å ha gurkemeie, revne gulrøtter, tomatpure og matfløte i kokevannet - vipsfår du en veldig god saus

egen surkål

Än så länge finns det finnorskkål att få tag på i varenda butik, så det är bara att köpa ett huvud och hacka loss
Coleslaw - ditt kålhode!

Coleslaw - ditt kålhode!

Det er tid for norskkål. Den blir aller best om den får seg noen timeri kjøleskapet før servering, så den fårtidtil å gå opp i en høyere enhet
Får i kål. Norges nationalrätt.

Får i kål. Norges nationalrätt.

I var och varannan stuga puttrar nu kålgrytorna fullspäckade med fårkött och dofterna spridersig mellan gränder och hus, likt en dimridåspridersig den härliga doften av kål och fårkött mellan husen och kvarteren lite varstans i det norska samhället
Smaken av vilt på mitt sätt

Smaken av vilt på mitt sätt

Gå över till att göra såsen, blanda samman alla ingrediensernatill såsen i en kastrull, låt det få ett uppkok och därefter får detsmåputtra tills endast halva mängden återstår, då rör du i smöretoch såsen är färdig att serveras
Norska savojkålsdolmar

Norska savojkålsdolmar

Idag så passar det perfekt att bjuda på något Norskt och en hyllningtillmin Mamma Karin som inspireratmigtill att jobba med mat, för hon har alltid skämt bort vår familj med vällagad mat, närodlat och hemlagade sylter, safter, gurkor
Let the good times springroll

Let the good times springroll

Fårikål är exakt vad det låter som, och är supertraditionell och väldigtnorsk mat. är det fårikåltider

Bigos

Du kan IKKE bruke norsksurkål - det blirikke bra. (Dette får du kjøpt imatbutikker med internasjonale varer)