När man gör den på grillen blir den mer som en kompott med kolanoter. Den här efterrätten går att göra på nektariner, persikor, aprikoser eller plommon
) Den blev i sötaste laget tyckte jag så i receptet har jag dragit ner på sockermängden i kompotten. När bästa Ulrica kom över på en kvällsfika på altanen i veckan gjorde jag en marängpaj med nektariner och jordgubbar
Mosa frukten med en slev och koka ytterligare några minuter, tills du har en tjock kompott. Min variant är annorlunda på så sätt att portvinet tillåts spela huvudrollen, medan nektarinerna framträder först i eftersmaken
När man gör den i foliepaket på grillen blir det mer som en ljuvlig kompott med kolaliknande noter. Den här underbara efterrätten går att göra på nektariner, persikor, aprikoser eller plommon
Doppa persikorna eller nektarinerna i kokande vatten i en gryta. Låt sedan kompotten kallna. Skär osten i bitar, lägg upp osten på assetter med kompotten vid sidan om
Den här underbara efterrätten går att göra på nektariner, persikor, aprikoser eller plommon. När man gör den i foliepaket på grillen blir det mer som en ljuvlig kompott med kolaliknande noter
Två av sommarens sydspanska favoriter blev nektarin respektive körsbär. Jag gör en topping av en kompott som antingen läggs på som den är eller görs lite tjockare med en liten mängd gelatin