På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den naknakocken från tv-serien med samma namn
Receptet är hämtat ur boken Den naknakocken. Jag använde dessa och började med att fräsa vitlök och lite färsk rosmarin i lite olja, fräste helt kort linserna och på med vatten och buljong
Det finns med i "Den nakne kockens återkomst". Riv av en bit bakplåtspapper, stor nog att täcka din form, blöt det under rinnande vatten och gnugga det så att det blir mjukt
Receptet är hämtat ur Jamie Olivers debutbok "Den naknakocken". Under tiden kokar man taglierini i saltat vatten tills den fortfarande har lite tuggmotstånd kvar
omaka utemöbler, nakna glödlampor, kökshanddukar som hänger på tork. En stund in i intervjun kommer deras senaste förvärv, kocken Simon Averö, med fem påsar fyllda med just ramslök
3 dl grovt mjöl (graham eller dinkel) + 110-120 g smör + 3 msk kallt vatten + en nypa salt. Av respekt för receptmakaren och den kära upphovsrätten (även om jag förstått att recept egentligen inte är skyddade, så gillar jag idén att det är gott att sprida andras idéer, men mindre gott att sprida exakta replikor av deras produkt för vinden) så skriver jag inte ut receptet här, men jag kan verkligen rekommendera er att köpa boken (Den naknakocken, 2005) om ni inte redan har den. 3 msk kallt vatten
Först vattengympa, sedan styrketräning och konditionsträning och helst en långpromenad på kvällen. Jag hade fått en bakterieinfektion i operationsärret och en av operationsklamrarna hade lossnat, så det forsade ut varigt sårvatten från ärret