Receptet är hämtat ur Jamie Olivers debutbok "Den naknakocken". Kombinationen med pasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den naknakocken från tv-serien med samma namn
Rustikt, stimmigt och trångt när en salig blandning människor trängs på det nakna cementgolvet och dricker husets egen cava ur coupeglas så det står härliga till - en härlig kontrast till de övriga ställen vi besökte (Obs
* Undvik pasta. Elitidrottaren Jonas Colting har skrivit boken " Jag vill ju bara se bra ut naken kokboken" Nyligen gjorde han en jätteintressant intervju i Amelia, nummer 1, 22 december 2009
Ända sedan han steg in i mitt vardagsrum som "den nakne kocken" har jag följt honom och hans recept. Bild från Jamies officiella hemsidaHans pastarätter är underbara och grillat lamm, salsor och trifle gör han så övertygande att till och med jag skulle kunna tänka mig att smaka just trifle, fast jag inte gillar frysta desserter något vidare