En helt vanlig stek av antingen nöt eller gris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
Ta upp köttet, torka av det och sila marinaden. Skär upp steken i tunna skivor och servera med såsen. Lägg grönsakerna i grytan och späd med hälften av marinaden
Torka av köttet och salta och peppra rikligt runt om. Tranchera köttet i tunna skivor (skär tvärs över köttfibrerna för att få ett så pass mört kött som möjligt)
Mamma brukar vifta bort våra lovord och komplimanger när hon gör skink- eller nötstek och jag kan förstå varför även om hon är värd all uppskattning för den mat hon lagar
Skumma av allt synligt fett från stekskyn. Skär köttet i skivor och lägg upp på ett serveringsfat. 1 kg nötstek, ytterlår eller fransyska,. 1 kg nötstek, ytterlår eller fransyska,
Mamma brukar vifta bort våra lovord och komplimanger när hon gör skink- eller nötstek och jag kan förstå varför även om hon är värd all uppskattning för den mat hon lagar