Det serveras i en rulle som kebab tillsammans med tarator (kebabsås gjord på tahini) och grönsaker. 1 kg nötkött, tex fransyska eller högrev. 1 kg nötkött, tex fransyska eller högrev
Inbakad Köttfärsrulle A La Astrid. Smördegsinbakad köttfärsrulle A La Astrid. Till köttfärsrullen. Gör en rulle av köttfärsen och lägg på den kavlade degen
När det är dags att steka skär tjocka skivor av rullen. Låt rullen ligga i kylen i minst 4-5 timmar men gärna över natt. , Nötkött, PappaKock i SN 2,5 dl vatten
Rulla varsamt ihop till en lång rulle och rulla in den i pappret. 150 g bresaola ca 8 skivor(tunnskivat nötkött som skinka typ). 150 g bresaola ca 8 skivor(tunnskivat nötkött som skinka typ)
Rulla ihop till en fast rulle och fäst med tandpetare. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött
Dela rullarna i två delar, stick en tandpetare i varje rulle och sätt fast på fikonklyftorna. Gör rullar med tunna skivor av rökt nötkött fyllt med getoststavar och äppelklyftor