Nötkött. FYLLDA OXRULLADER I KRÄMIG SÅS. Stek rulladerna på hög värme i smör någon minut. Lyft ur rulladerna och häll på créme fraiche, pressad vitlök och grädde i stekpannan
Rulla rulladerna i mjöl. Bryn rulladerna runt om i smör i en stekpanna. Lägg ner rulladerna i såsen. Tillsätt vatten och kalvfond och låt rulladerna sjuda, ca 20 minuter. 600 g nötkött
Hängmörad av mycket noga utvalt nötkött. Det droppar in varuprover här hemma hos oss för fullt. Vilket jag är glad för, alltid kul att testa något nytt
Bred lite dijonsenap över utbankade tunna skivor av nötkött, typ lövbiff eller ytterlår. Bryn rulladerna i het smörad panna och lägg sedan över dem i en vid kastrull
Bryn rulladerna i smör. Servera rulladerna med såsen och t ex kokt potatis och säsongens grönsaker. Låt rulladerna steka på svag värme under lock tills köttet är mört, ca 30 minuter. 8 skivor innanlår av älg eller nötkött
Passar alldeles ypperligt till nötkött och fisk. Men detta återkommer jag med lite senare… Här har jag förberett morgondagens middag, fyllda lövbiff rullader
Börja med att lägga baconskivor på det tunnt skurna nötköttet. Bryn "rulladerna" i het panna/gryta. Lyft upp rulladerna och plocka bort ev tandpetare/ klipp bort tråd