Choklad och nötter det är som bäst. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. RYGGBIFF. Ryggbiffen sitter mellan Entrecoten och rostbiffen och är ett väldigt smakrikt kött
Torrosta cashewnötterna, solroskärnorna och sesamfröna i stekpannan och skaka om den regelbundet tills alltihop har fått fin färg, häll dem sedan i en skål, ställ tillbaka stekpannan på plattan och vrid upp värmen till högsta
entrecôte. Putsa biffarna och lägg i en lufttät påse. Grilla biffarna någon minut på varje sida. Skär upp biffarna i tunna skivor och lägg på tillsammans med tomaterna
Till lunch nyårsdagen blev den en väldigt lyckad variant av Biff Rydberg gjord på rester från nyårsaftonens middag med råsastekt innanlår från älg och nöt
Rosta nötterna i en stekpanna, det ger dem en fin smak. Rör i ost, vitlök, dill och nötter i smöret. 4 skivor utskuren biff eller entrecôte, ca 600 g 2 msk Arla® smör-& rapsolja 2 tsk Worcestershiresås 1 tsk salt. Dillpestosmör 75 g rumsvarmt Arla smör 1 dl riven Kvibille Präst® 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad dill 1–2 msk finhackade hasselnötter eller mandlar. 4 skivor utskuren biff eller entrecôte, ca 600 g 2 msk Arla® smör-& rapsolja 2 tsk Worcestershiresås. 75 g rumsvarmt Arla smör 1 dl riven Kvibille Präst® 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad dill 1–2 msk finhackade hasselnötter eller mandlar