Igår blev det en sån där grymt god middag. Några droppar soja för färgen. Pannbiffar. Godmorgon fina du. Serverade färskpotatistillvilket blev riktigt gott
Stek sedan biffarna så att dom får en yta, när dom ärklara lägg upp dom i en ugnsform. När alla biffarnaärfärdiga lägg ilite mer olja, lägg sedan i löken i pannan och stek den med salt
Att vakna av att solen lyser in genom fönstret, vilkenhärlig start på dagen. Middagen blev ingetmindre än pannbiff med lök, gräddsås och rårörda lingon
En rökig och god hamburgare från en av sensommarens grillningartinades och togs med till jobbet, sen stod det färs på schemat igennär det var dags för kvällsmat
Ta ut och vänd potatisen efter halva tiden, närpotatisen fått färg och är klar ta ut den ur ugnen. När alla biffarärklara lägger man i en klick smör i pannan som får smälta och få litefärg, häll ilite olja och löken låt den få litefärg och mjukna lite utan att den blir för mjuk