Jag ska snart försöka samla mig till ett Italieninlägg, men till dess får ni här ett recept på nötytterfilé, som maken och jag avnjöt som firarmiddag när han fyllde år för ett par veckor sedan
Jag hade egentligen tänkt göra en vanlig rödvinssås till den ugnsbakade nötytterfilén, men eftersom det stod en flaska med lite glögg kvar efter julens utsvävningar så bestämde jag mig för att sätta sprätt på såsen med den
Har ni testat en tryffelsky till balsamicomarinerad helstekt nötytterfilé. Jag använde i det här fallet ICAs ekologiska nötytterfilé, gudagott blev det
Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Vi hade riktig tur igår och fick tag i en bit nötytterfilè som var så mör så att den bara smälte i munnen
Till pommesen, en fantastiskt fin ekoligisk nötytterfilé som blev helt perfekt. Och så har man någon gång smakat på sötpotatispommes, så är man helt hooked
Gjorde fylld nötytterfilé, men det går lika bra med fläskfilé, den här fyllningen passar till allt. ca 800 gram filé (nötytterfilé, oxfilé eller fläskfilé). ca 800 gram filé (nötytterfilé, oxfilé eller fläskfilé)
Svamp -och vitlöksspäckad nötytterfilé. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör. 1 st nötytterfilé