Finhacka vitlöken. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Häll i vin, grönsaker och grädde. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Skala och pressa vitlök. Skrapa och tvätta musslorna noga. Tillsätt vin samt koka någon minut. Fräs lök och vitlök i oljan någon minut utan att det tar färg
Finhacka löken och vitlöken. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Fylligt och smakrikt vittvin passar till. Hacka löken och fräs i oljan, tillsätt vinet och salt, koka upp och lägg ner musslorna, lägg på lock och koka några minuter tills alla musslor öppnat sig
Vittvin. Det här är en spanskinspirerad variant av musslor med rökt paprika och vitlök. Jag är ganska feg när det gäller musslor och slänger sådana som har gått sönder eller inte stänger sig när man knackar på dom och även dom som inte öppnar sig när man har kokat dom