Startade med lite seafood i form av musslor och calamare som alltså är rensad minibläckfisk. Detta fick puttra i en tomatsås och till detta åt vi en caprese vid sidan om, som är skivad tomat och mozzarella toppad med olivolja och kryddor
spaghetti med tomatsås och vinkokta musslor. Vinkokta musslor. spaghetti med tomatsås /. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
idag var det dock dags att testa något nytt tyckte jag så jag gjorde en pastasås med räkor, musslor, keldas supergoda tomatsås med créme fraiche och så stekt halloumiost i kuber
Servera musslorna med tomatsåsen, dekorera med resten av persiljan. Det kan vara jag som har förutfattade meningar, men jag har fått för mig, att många är rädda för - eller i alla fall avstår från - att laga musslor
I kväll blir det plockmat och musslor till middag och så en av våra absoluta favoritefterätter som vi inte haft på länge, mjölkchokladpannacotta (receptet hittar du här)
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)