320 g tagliatelle. 1250 g frysta blåmusslor utan skal, tinade. 2 Tillsätt musslorna och servera tillsammans med pastan direkt då musslorna blivit varma
Rengör musslorna och låt dem öppna sig i en kastrull med lite vatten och övertäckt med ett lock. Lägg sedan Tagliatelle all'Uovo Barilla i samma vatten och låt allt koka färdigt
Borsta eller skrapa musslorna rena under rinnande kallt vatten och dra bort skäggtömmarna. Täck botten av en stor kastrull med vinet, lägg i den hela vitlöksklyftan, persiljestjälkarna, svartpeppar och musslorna
Låt musslorna rinna av i en sil. Servera med citrontagliatelle och tomater. tagliatelle. 5 st musslor. Fräs matfett, vitlök och spenat i en stekpanna tills spenaten blir mjuk
Äter musslor väldigt sällan, vilket är lite dumt då det både är billigt och galet gott. Till huvudrätt åt vi en underbart god musselgryta med räkor som jag serverade tillsammans med papardelle, bred tagliatelle
400 gram pasta som tagliatelle, spagetti eller penne. 1350 g fryst skaldjursmix, blandade skaldjur som bläckfisk, musslor och räkor eller motsvarande färska
Skala och hacka vitlöken och stek den i olja i några minuter tillsätt vinet och höj temperaturen, tillsätt musslorna och en kruka hacka koriander och lägg på ett lock
musslor och de som inte sluter sig när man knackar på dem. tagliatelle. Häll tillbaka pastan i kastrullen och blanda i musslorna (släng de musslor som inte öppnat sig) och smöret
Moules roses tagliatelle på franska eller cozze linguini på italienska – gott blev det i alla fall. Det började med att vi inte hade något lämpligt vitt vin att ånga musslorna i, men väl ett italienskt rosévin
Öppna burken med blåmusslor och låt vätskan rinna av. tagliatelle. Lägg upp pastan portionsvis i en djupa tallrikar och tillsätt musslor, purjolök, parmesanost, flingsalt och svartpeppar