Musselsoppa vin recept

Musselsoppa med vitlöksbröd

Musselsoppa med vitlöksbröd

Vinet är också en viktig detalj, då det är en grundpelare i soppan. Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga
Musselsoppa med toast

Musselsoppa med toast

Tillsätt vin och grädde och låt sjuda i 5 minuter. 5 dl vin. Häll av vattnet från musslorna. Fräs riven vitlök och skivade champinjoner i en gryta med matfett
Musselsoppa med toast

Musselsoppa med toast

Tillsätt vin och grädde och låt sjuda i 5 minuter. 5 dl vin. 5 dl vin torrt vitt 0. Häll av vattnet från musslorna
Musselsoppa

Musselsoppa

slå i musslorna o vinet. 2 dl vittvin. 2 dl vittvin. Perfekt till förrätt. För 4 pers. 1 nät musslor. 2 vitlökskyftor
Musselsoppa i termos

Musselsoppa i termos

Späd med vitt vin. 2 dl vin. Skölj och kontrollera att musslorna sluter skalsköldarna. Knacka dem i köksbänken om de inte sluter sig
Musselsoppa II

Musselsoppa II

Koka upp lagalätt, hummerfond, vitlöksklyfta, vitt vin och vatten i en gryta. 1 dl vitt vin. Kontrollera att alla musslor är hela
Musselsoppa Riesling

Musselsoppa Riesling

Tillsätt vatten, vin, fond/buljongtärning och grädde och låt puttra några minuter. Rieslingvin eller annat vitt vin

Musselsoppa

Häll på vin och grädde, salta och peppra. 2 dl vitt vin. 2 dl vitt vin. Låter kanske knepigt, men icke. 2 Port
Musselsoppa I

Musselsoppa I

Tillsätt vin och grädde. 1 dl vin. Häll av vattnet från musslorna. Fräs vitlök och champinjoner i smör i en gryta
Musselsoppa

Musselsoppa

Tillsätt vitt vin och sätt plattan på högsta värme och lägg ner musslorna. 2 dl vin. Skölj musslorna och kontrollera att de sluter sig genom att knacka dem i köksbänken
Nadjas Musselsoppa

Nadjas Musselsoppa

Häll på vin, grädde och vatten, koka upp men var försiktig så att det inte bränns, skaka om då och då
Musselsoppa

Musselsoppa

Höj temperaturen och häll ned musslorna, slå på vin och fiskfond och låt koka under lock i cirka fem minuter

Musselsoppa med fänkål, saffran och rouille

Tillsätt finhackad timjan, vitt vin, tomat, lagerblad, chili och saffran. Tvätta blåmusslorna i kallt vatten och ta bort det lilla skägget som ibland sitter i sidan på musslorna
Fänkålsdoftande Musselsoppa

Fänkålsdoftande Musselsoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg blåmusslor , färska med skal 5 st Schalottenlök(ar) 3 st vitlöksklyfta(or) 3 msk smör 0,3 st fänkål 3 dl vitt vin , torrt, 12 % 3 msk fiskfond 3 dl grädde 2 dl vatten 1 bladpersilja Köp receptet
Musselsoppa med rökt sidfläsk

Musselsoppa med rökt sidfläsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 3 st blekselleristjälk(ar) 4 st potatis(ar) 50 gram rökt sidfläsk 1 msk smör 2 tärning(ar) fiskbuljong 2 kvist(ar) citrontimjan 1 st lagerblad 1 dl vitt vin , torrt 2 dl grädde 8 dl vatten 2 burk(ar) musslor , à 225 gram, i vatten 1 odefinierad salt 2 msk bladpersilja , finstrimlad 1 odefinierad baguette , till servering 1 odefinierad vitpeppar , nymalen Köp receptet
Musselsoppa med rökt sidfläsk

Musselsoppa med rökt sidfläsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 3 st blekselleristjälk(ar) 4 st potatis(ar) 50 gram rökt sidfläsk 1 msk smör 2 tärning(ar) fiskbuljong 2 kvist(ar) citrontimjan 1 st lagerblad 1 dl vitt vin , torrt 2 dl grädde 8 dl vatten 2 burk(ar) musslor , à 225 gram, i vatten 1 odefinierad salt 2 msk bladpersilja , finstrimlad 1 odefinierad baguette , till servering 1 odefinierad vitpeppar , nymalen Köp receptet