Lasagne kan ju varieras nästan hur som helst. Om du ändå intevill göra ostsås så kan du ersätta ostsåsen med en blandning av crème fraiche, keso och riven ost
Boken inleds med några kapitel om Klara’s egen historiakringsin hälsoresa och följs sen av goda råd för hur just Du kan må bättre, genom att dra ner på kolhydraterna
Muskotnöt. Dels genom att dela med mig av mina bästa recept här ifrån bloggen, här har jag litetips och resonemang om hurmankan tänka med maten på det veganska julbordet i ett tidigareinlägg men också genom att faktiskt hjälpa dig att laga maten
Sedan dess införde jag regeln att pastan ska sparas om vi råkar koka för mycket. Ganska torr och smulig, så den passar nog inte på ostbrickan, men imatlagning (särskilt sås) så var den perfekt - rejäl smak och bra sälta utan att vara dunderfet
Ta litetid och beräkna det där med hurmycket du kan lägga av ostsås, skinka och squash mellan lagren - så att du inte står där med för lite eller för mycket på slutet
Vet intehur det funkar med vanligt ugn, jag har varmluftsugn och då funkar det att göra såhär. Men något som både jag och min sambo tycker väldigtmycket om är potatisklyftor och aioli
Droppa i Angostura och riv över lite färsk muskotnöt. (Eftersom det är liteknepigt så tipsar Moma om att kika här på hurman bryner i socker för att få rätt färg på sockret