Doppa sedan toppen på mumsmumsen i chokladen, och ställ dem på tork. 1 ½ msk gelatinpulver. Blanda strösockret, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål
En tanke jag fick direkt när jag hade så många paket rån var att jag ville göra Mumsmums. Smält chokladen och doppa mumsmumsarna i det till det vita är helt täck och ställ på ett galler för att stelna
För att göra Mums behöver du ingen ugn. Häll i mumssmeten och vispa lite till så det blandas. Det här är ett väl beprövat recept som alla barn, ja alla vuxna också gillar1 äggvita1½ dl vatten4½ dl strösocker1½ dl florsocker2 msk potatismjöl1 msk vaniljsocker---------2 msk gelatinpulver1½ dl hett vattenGarnering1 påse kokosflingor3 msk kakaoBlanda allt utom hett vatten och gelatinpulver i en fettfri bunke. Häll hälften av kokosen i en långpanna (formen jag använde var 24x34 cm) och häll mumssmeten på och strö resten av kokosen över
5msk gelatinpulver. 5msk gelatinpulver. Dessa var allt för länge sen man åt,jag var väl i tonåren då jag kommer ihåg att syrran gjorde dessa och så klart älskade jag dem
Min rabarberfyllning blev rätt lik lemon curd i smaken- mums. 3 paket kesella med rabarbersmakEtt par droppar pressad citron2-5 msk florsocker (beror på hur söt man vill ha fyllningen)1 1/2 dl vispad grädde1 tsk gelatinpulver1 msk kallt vattenVaniljfyllning. (Vill du göra ett tjockt lager och har fått till vaniljfyllningen för lös, tillsätt antingen mer marsanpulver eller ta 1 tsk gelatinpulver och 1 msk kallt vatten och blanda