Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Rör ut vetemjölen och tillsätt vaniljsocker och vatten. Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakaka muffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Toppa gärna med vispad grädde, sötad och smaksatt med sötströ och vanilj. På grund utav ovanstående tänkte jag att det passade fint med en favoriter i repris - mina söta och saftiga muffins med blåbär och banan
Jag var sugen på vanilj och choklad i någon kombination och gjorde därför vaniljmuffins med vaniljkräm och choklad i och den kombinationen tycker jag blev god
Men nu var det dags att baka muffins på vitt vetemjöl, kokossocker och chokladbitar. But now it was time to bake muffins using white wheat flour, coconut sugar, and chocolate chips
Fördela smeten i muffinsformar. 1 tsk Vanilj. 1 tsk Vanilj. 8-10 st. Ingredienser. 0,5 dl Kokosmjöl. 0,5 dl Mandelmjöl (kan ersättas med samma mängd kokosmjöl)