Mozarellan kan bytas ut mot motsvarande mängd fetaost. Du kan variera smaken på muffinsen genom att byta ut oliverna mot svarta oliveroch några bitar soltorkade tomater, samt ta salami i st f prosciutto
Fullproppade medfetaost, soltorkade tomater, strimlad rödlök, svarta oliveroch basilika… Mums. Sleva upp smeten med sked i muffinsformar, toppa med den undanlagda fyllningen
oliver - fetaost - rödlök. rödlök - fetaost - spenat - basilika - färska tomater. Blanda i tomaterna, osten och basilikan i muffinssmetenoch blanda väl
Går att ta med sig hur enkelt som helst, byt ut muggen mot en muffinsform så vips har du muffins. Det blev med smak av rödcurrypasta, paprika & parmaskinka
Ingredienser Det bästa är förstås att baka muffinsen i förväg och förvara dem i frysen. 50 g smulad fetaost, 10 %. 12 svarta oliver skivade. 3 hackade soltorkade tomater. Servera 2 muffinsmed