Här är ett recept på härligt goda och fluffiga muffins. Låt muffinsen svalna på galler under bakduk. GRUNDRECEPTMUFFINS12 st100 g smör2 dl mjölk(skal av 1 citron)2 ägg1,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltGör så här. Ställ muffinsformar i en muffinsplåt och fyll formarna med smet upp till 2/3
Jag har ett grundrecept som jag brukar utgå ifrån när jag bakar muffins, och som jag sedan hivar i vad jag råkar ha i kylen eller skafferiet för tillfället
Kikkis dotter, Emmeline hade bakat goda muffins till Samuels studentfirande. Jag sätter alltid mina muffinsformar i en muffinsplåt när jag bakar muffins
Här kommer grundreceptet på muffinssmeten och frostingen, båda två från Leilas ”A piece of cake”. I ägg, i termosar, på utflykt, i tårtan, i muffinsarna och i efterrätten
Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Grundrecept på muffins. Havremuffins med blåbär. Jag brukar göra olika varianter av chiapudding, med hallonpuré, olika kryddor och goda tillbehör, men det här är det grundrecept jag vanligtvis använder