Mozarella biffar recept

Ostfyllda kryddiga biffar

Ostfyllda kryddiga biffar

Annars är det väldigt gott också med t ex fetaost, mozarella, parmesan etc. Fyllning till biffar kan man variera med allt möjligt
Mozzarellabiffar med gräddsås

Mozzarellabiffar med gräddsås

Köttbiffar med mozarella, soltorkade tomater och mycket basilika. • Hacka basilika, soltorkade tomater och mozarella
Mozzarellabiffar med broccolimos (LCHF)

Mozzarellabiffar med broccolimos (LCHF)

mozarella,. ) biffar, en rätt bra bedrift. Jag har aldrig ströbröd i mina biffar och tycker inte att det behövs men det gör man som man vill och tycker blir bäst
Älgfärsbiffar med massa gott

Älgfärsbiffar med massa gott

Igår lagade vi de här biffarna, som bara är såååå goda. Blanda samman alla ingredienser och forma till biffar
Färsbiffar med aivar relish

Färsbiffar med aivar relish

) Det blev färsbiffar med smak av aivar relish och chili och en smarrig sallad med mozarella. Dessa biffar blev väldigt smakrika och tack vare aivar relishen lite saftigare än vanligt
Rotfruktsgratäng och portabellosvamp i ugn

Rotfruktsgratäng och portabellosvamp i ugn

Jag behövde ett litet break från alla miljarder sorters biffar/bullar/burgare och lagade därför portobellosvampar i ugnen med tomat och mozarella
Hamburgare med italiensk twist

Hamburgare med italiensk twist

När ena sidan är klar vänder ni biffarna ochlägger på mozarella så den smälter ner över biffarna. Mozarella
Färsrutor med medelhavsfyllning

Färsrutor med medelhavsfyllning

Halloumi, feta eller mozarella är favoriterna. I dag så blev det fyllda färsbiffar med en stor kikärtssallad till
Toscansk veggobiff

Toscansk veggobiff

Det är alltså en grönsaksbiff gjord på solmogna körsbärstomater, krämig mozarella och färsk basilika
biffar med Mozarella & soltorkade tomater

biffar med Mozarella & soltorkade tomater

Vi brukar göra biffar antingen på blandfärs eller nötfärs med hackad mozarella, hackade soltorkade tomater, de som ligger i oljelag, lite spad från tomaterna, salt peppar & timjan eller persilja eller basilika eller ngn annan krydda, helst färsk