Recently I posted a recipe on chocolatemousse and I got some really great response to it. It would actually be so good if there was some kind of scale from one to ten on what texture the mousse of this certain recipe has
Chokladmousse är nog en av mina favoritdesserter och alltid ett säkert kort. Tar man en chokladmousse som efterrätt på någon godtycklig restaurang, blir man väldigt sällan besviken
MOUSSELINE AU CHOCOLAT À LA JULIA CHILDS. Efterrätten skulle bli en av mina stora plågor i köket – chokladmoussen och DEN HÄR gången tog jag Julia Childs kokbok till hjälp
Mixa ordentligt så att det blir till en konsistens som är en aning kladdigare än mousse. Tag ut mandelmassabollarna från frysen och rulla de i chokladmoussen innan du dessutom rullar de i din valfria garnering
Recently I posted a recipe on chocolatemousse and I got some really great response to it. It would actually be so good if there was some kind of scale from one to ten on what texture the mousse of this certain recipe has
Det är en cylinder av choklad, fylld med nötkaka, svartvinbärsgelé och chokladmousse. Det är mitt eget recept och jag döpte det lite snoffsigt till Linas cylindre de chocolat (Linas choklad cylinder)