Ett kul inslag är kanelen, som man misstänker ligger där lite på lur. Till lunch gav jag mig i kast att laga en äkta grekisk Moussaka, som jag läste om i Alexandra Pascalidous kokbok
Blanda ner hackade tomater, tomatpuré, persilja, oregano, kanel, vinäger, salt och peppar. Moussaka. Nu är det dags att sätta ihop alla delar så att de kan forma din moussaka
Tillsätt krossade tomater, soja, buljongtärning, kanel, svartpeppar, oregano, lagerblad & socker. Denna gång i form av en av mina favoriträtter från det grekiska köket, nämligen moussaka
Den påminner lite om moussaka tyckte jag eftersom jag hade i lite kanel i köttfärsen. kanel. Fräs nötfärsen med smör/kokosfett och krydda med salt, peppar och kanel
Moussaka med fenomenal kryddning. Men skenet bedrar, den här moussakan är så sjukt god. Kärleken (hädanefter kallad Mr J) hade hört något inslag på morgontv under veckan som gått och tyckte vi skulle testa att göra den här moussakan
¾ tsk kanel. Moussaka som härstammar från det grekiska köket är faktiskt mycket enkelt att göra. Moussaka passar utmärkt med lchf bröd eller zucchinipasta
Förra året var vi på Rhodos i Grekland, och min absoluta favvo rätt därifrån är moussaka. Jag gör en egen variant på moussaka med potatis i så barnen också blir nöjda
lite kanel. Tycker att köttfärsrätter gör sig allra bäst i matlådan och moussaka är en av favoriterna. Moussaka med keso, ca 4 portioner. Moussaka med keso, ca 4 portioner