Skala under tiden morötter, rödbetor och riv sedan med zucchini och halloumi grovt på ett rivjärn. Jag serverade biffarna med klyftpotatis, kålrotsstrips & lite ugnsbakad vitkål som jag hade i ugnen samtidigt som biffarna
Fräs vitkål, morot, salladslök och lime i en panna. Missa inte att den fina färska vitkålen är här. Vitkål som vitkål tänker säkert någon, men absolut inte
Blanda nudlarna med kål, morot, sweet chilisås, limeskal (endast det gröna), limesaft och fisksås. Lägg ihop nudelsalladen med lax, koriander, hackade jordnötter och limeklyftor
saften av en lime. Häll limesaften över rödlöken och strö på lite flingsalt. 1/2 huvud färsk vitkål. 4 morötter. 1 lime, saften. 4 morötter. 1 lime, saften
Ansa purjolöken och skär den och moroten, sugersnaps och vitkål i strimlor. Blanda hackad chili, sweet chilisås, fisksås, limeskal, limejuice, sesamolja och soja
Servera med koriander på toppen och limeklyftor. 11 vitkålsklyfta, strimlad. 12 lime, klyftade. 14 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime. 1300 g skalade räkor 300 g platta risnudlar 1 rödlök, strimlad 1 vitkålsklyfta, strimlad 1 morot, i tunna slantar 4 salladslökar, i 3 cm bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 5 cm färsk ingefära, skalad och hackad 1 kruka koriander, blad plockade och stjälkar finhackade 2 ägg, uppvispade 150 g böngroddar 100 g jordnötter, grovhackade 2 lime, klyftade neutral rapsolja, till stekning salt. 1Pad thai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksåsBlötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen, men korta ner blötläggningstiden så att nudlarna är något al dente. Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål, morot och salladslök på hög värme 1-2 minuter