Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda istekpanna på mediumvärme
filmjölk. Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. 1rågsikt eller grahamsmjöl. 1bikarbonat. 1ljus sirap1. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda istekpanna på mediumvärme
Servera med mjukkaka och ost som tilltugg. Bryn Köttfärsen iStekpanna, med den finhackade löken. Lägg iBuljongtärningen, ketchupen och Mjölet, rör om, späd med vatten( kan spädas med grädde också), låt koka till en lös blandning