Smält margarinet och låt det svalna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll filen i smöret när det kallnat och häll sedan detta i mjölblandningen
En mjukpepparkakamedlingon hör verkligen julen till för mig. Nu har jag också (för Kung Markatta) skapat en variant som är bakad på mandelmjöl, en mjukmandelpepparkaka helt enkelt
Börja med att smält smöret, blanda grädde, mjölk och lingon i en bunke. Blanda i de torra ingredienserna och variera med lite i taget av grädden och mjölken, blanda till en slät och fin smet
Dekorera medfrystalingon. Frystalingon. Detta är nog en av de godaste mjuka pepparkakorna jag ätit. Dessutom var den lätt att baka och det gick ganska snabbt
Det har bakats både mjukmorotspepparkaka och pepparkakscookies. Jag använde frystalingon som jag lät tina bara en liten stund i rumstemperatur innan jag blandade ner dem i fyllningen