Mjuk pepparkaka med lingonglasyr Blanda mjukt smör med Kesella, florsocker och lingonsaft. mjukt. Form. 25x30. Ugn. 175. Lägg ett bakplåtspapper i en liten ugnsform Matklubben.nu
Mjuk pepparkaka med lingonglasyr Blanda mjukt smör med Kesella, florsocker och lingonsaft. Lägg ett bakplåtspapper i en liten ugnsform. Fäst det med ett kryss av smör i botten på formen Hemmets Journal
Mjuk pepparkaka med lingonglasyr Blanda mjukt smör med Kesella, florsocker och lingonsaft. 50 g smör, mjukt. 1. Lägg ett bakplåtspapper i en liten ugnsform Hemmets Journal
Mjuk pepparkaka med lingonglasyr blanda försiktigt (så inte pöset försvinner)ner de 150 g smör. 3 ägg 3 1/2 dl socker. 2 1/4 dl gräddfil. 4 dl mjöl Receptbankens Kokbok