Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchokladfudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Det blev saffransbullar och min favoritfudge kokandes till stämningsfull julmusik. Den goda fudgen har hängt med mig flera år nu och jag tror det var inne hos kryddburken jag först såg receptet
Jag gör alltid på tok för mycket julgodis varje år, det brukar gå i bara farten av för mycket julighet i kroppen och igår gjorde jag en första omgång fudge och lite börjar julinspiration pirra någonstans där inne
byt ut den vita chokladen mot mjölkchoklad eller mörk choklad. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
100 g mjölkchoklad eller vit choklad. Receptet gäller för 50 st 1½ dl Arla® vispgrädde 1½ dl strösocker 1 dl vit sirap 1 tsk havssalt 50 g Arla® Svenskt Smör 100 g mjölkchoklad eller vit choklad
Så fudge-formatet är numera vårt stående godis-inslag såhär i adventstider. Rockyroad fudge. Smält 200 gram mjölkchoklad, 200 gram mörk choklad å 25 gram smör i ett vattenbad
Har du inte bekymmer med laktos kan du självklart använda vanlig grädde och vanlig mjölkchoklad, och tål du inte mjölkprodukter överhuvudtaget tror jag säkert det även fungerar med någon alternativ grädde och mjölkfri veganchoklad