Som bas använde jag en burk kondenserad mjölk. När fudgen är kall så skär du den i lagom stora bitar. Passade på att koka fudge när jag hade en stund över
Skär i lagom stora bitar och spola gärna kniven i hett vatten mellan varje snitt. Jag har aldrig gjort fudge förut så när jag hittade ett recept jag hade allt hemma till och som jag trodde skulle smaka gott så testade jag
Blanda socker, karamelliserad kondenserad mjölk, smör och salt i en kastrull. Fudge. Choklad fudge. Dessa urgoda fudgen var ett av alla nya recept jag testade igår
eller bara mjölk). Skär upp i bitar när den svalnat. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
Den blev supergod och är ju toppen att det inte är något socker,mjölk eller gluten i dom. Här om dagen provade jag att göra en Fudge gjord på dadlar, kokosolja och kokosmjöl smaksatt med kakao och Kanel