Mitt kok se recept

107 Spara

Citroncheesecake

Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
40 Spara

Chiligryta…

Utanför stod träden näst intill i horisontellt läge och visst fanns det lite fagra vattendroppar i luften som vackert blåste förbi och formade små mönster på mitt fönster
28 Spara

Budapeststubbe / Budapestbakelser

Bottnar (2 stycken) 260 gram äggvita 380 gram socker 220 gram finhackade hasselnötter 60 gram marsanpulver (kok) 15 gram kakao Fyllning 7 dl vispgrädde 2 msk vaniljsocker jordgubbar, mandarinklyftor eller annan frukt Garnering Smält mörk choklad vispgrädde kakao florsocker frukt Vispa upp äggvitan tills den blir vit och fluffig. Häll upp marängsmeten i spritspåse och rund tyll (storlek 16 mm). Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter i 150 grader. 220 gram finhackade hasselnötter
20 Spara

Chokladdoppade toscarutor

Glasyren får inte koka, utan ska bara smälta. Tosca Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Grädda i 20 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. 175 grader i mitten av ugnen
16 Spara

Kavring

Smula sedan ner jästen.  Värm mjölken till 37 grader och häll den över de övriga ingredienserna. Det här är ett jättegott, saftigt och tåligt bröd
Sökförslag och sidor