Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste
Du glömmer inte heller av att tagga mig i dina foton och inlägg om du gjort några av mina recept. Jag uppskattar och ÄLSKAR att se när ni gör mina recept, och då lägger jag alltid upp de på min instagram in return favor (om ni vill såklart)
Koka upp i en kastrull och låt sjuda några minuter. Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Det som bjöds blev en härlig vit chokladpralin med en mörk mintchokladganache, en ljus pralin med kola-kokos och så en mjölkchokladpralin fylld med salt-karamelliserad rostad hasselnöt
Vänd ner mjölet och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar (i min Ankarsrum gör jag detta på lägsta hastighet på vispen men tycker inte en vanlig elvisp går att köra sakta tillräckligt för att göra så utan gör det då med en slickepott)
Otroliga goda vart dom åtminstone och min idé gällande utseende blev också som tänkt. en med ett skal av vit choklad, penslad med guldpulver och fylld med en passionsfruktsganache och en med ett skal av mörk choklad, ringlad färgad choklad i bottnet och fylld med hallon- och lakritsganache
Själv är jag inte särskilt förtjust i grädde, och föredrar också lite mer kraftiga och karakteristiska smaker, så detta är inte någon av mina favorittårtor, men
Detta är en utav mina absolut favorit bakelser, jag har faktiskt ”upptäckt” Eclairs rätt så nyligen och jag ångrar mig att jag inte smakat på dem tidigare
Den här pajen gjorde jag till min äldsta son, Robin när han fyllde år förra veckan. Chokladganache. Man får inte vara för långsam för det stelnar rätt fort