Men att göra till exempel egen leverpastej eller pressa sylta själv, där går absolut mina gränser. Sill, sylta, rödbetssalladoch färdig kokt skinka är saker som jag glatt köper och tycker är gott även om det inte är hemgjort
Dels genom att dela med mig av mina bästa recept här ifrån bloggen, här har jag lite tips och resonemang om hur man kan tänka med maten på det veganska julbordet i ett tidigare inlägg men också genom att faktiskt hjälpa dig att laga maten
omrörning och låt sjuda några minuter. sill, jansson och julmust. Jag kan äta det men jag lämnar gärna plats åt skinka, rödkål, gravad lax ochrödbetssallad
Sill har jag provat att lägga in, men min mamma gör det så mycket bättre, så jag köper någon burk att komplettera med, som skärgårdssill eller senapssill
Jag hade ett par gula servetter i min servettlåda och så fick jag även fina gröna växtliga servetter av Tilda i födelsedagspresent som fick åka fram dagen i ära
Sill har jag provat att lägga in, men min mamma gör det så mycket bättre, så jag köper någon burk att komplettera med, som skärgårdssill eller senapssill
Varken mamma eller jag tycker det är gott, det är nog bara min pojkvän som jublar när han ser dem. Sill, Janssons Frästelse, prinskorv, gravad lax osv är saker som får mig att rysa