Nåja, allt gick bra och jag behöll mitt lugn ända fram tills klockan nitton då vi äntligen levererat alla varor på plats, det var dags för tvättid och middagsmat
För mig blir det ännu en lugn kväll och det enda måstet som jag har på min torsdagsagenda är middagsmat, fast så mycket "måste" är det ju trots allt inte ändå när man tycker det är roligt att laga mat
Nu, några år senare, äter vi vegetariskt till middag lika ofta som vi äter kött och jag har inga större problem med att komma på vegetarisk middagsmat till helgen, även om det gärna blir så att vi äter mer kött på helgen och mer vegetariskt i veckorna
En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Middagsmat behöver inte alltid vara så komplicerat, och ibland är det faktiskt bara det där lilla som gör hela skillnaden, och middagen lite exra speciell
passar som snabb middagsmat också en stressig vardag även om det är mest till frukost vi äter detta- kan bero på att vi är lata helgmänniskor som äter brunch i stället för frukost
I startgroparna för middagsmat. Några baugetter bakade mellan fredag och lördag någonstans med färska örter från balkongodlingen toppade med lite flingsalt
Vilket får mej att tänka på att jag inte tagit fram någon middagsmat ur frysen än. Det var i fredags, och det var livskamratens idé (efter att jag sått ett par frö tidigare i veckan )