Så, här är ett gott, enkelt och snabbt recept på kycklinglasagne med mexikanska smaker. Idag är det internationella pastadagen, passar ju perfekt nu när det är regnväder och officiellt vintertid (klockan ställs ju tillbaka en timmeidag)
Refried beans är en mexikansk bönröra som används flitigt i det mexikanska köket och som egentligen görs på pintobönor som kokas från grunden men här får vi inte tag i sånt så substitutet blev svarta bönor på burk
) Igår gjorde vi grymt goda mexikanska räkor, receptet kommer här. Godmorgon, helt slut efter helgen. Fullt ös som började med jobbparty på fredagen och oväntat besök från Mexico på lördag/söndag
Recept. 1. Kål. Skölj och strimla kålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Blanda i en skål med rivet limeskal- och saft, honung, salt, vatten och vinäger
Recept. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Enchiladas. Skala och finhacka gul lök och vitlök. 3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek lök och vitlök lite gyllene
Jag har en hel bunt recept som jag inte hunnit blogga om så här kommer ännu ett. Mexikanska majsplättar1 liten zucchini (250g) 1 chilifrukt2 1/2 dl majskorn2dl majsmjöl2ägg1tsk bakpulverRiv zucchinin grovt blanda den med 1-2 tsk salt och låt dra i 10 min