Låt inte quorn koka med i grytor och tomatsåser en längre stund. En enkel rätt med mustig smak. Bra att ta till när man inte har tid för något lägre kok
mexikanska svarta bönor. För att få två stora kycklingbröst att räcka gott och väl till 4 portioner så har jag här serverat dem med väl smaksatta och omsorgsfullt tillagade mexikanska svarta bönor
Indiska dhal (linser) med ghee, karamelliserad lök och kryddor skapar smaksensationer, precis som äkta japansk tofu eller mexikanska svarta bönor när de är vällagade med omsorg om rätt kryddning och med kärlek
Mexikanska bröd (Bolillos) är fantastiska att servera tillsammans med denna gryta, recept finns HÄR. En riktigt mustig och god chili corn carne med mycket smaker
Det passar väldigt bra till kryddigare rätter med lite hetta, såsom mexikanska enchiladas, plockmat som tapas med goda röror, tacos, chiligrytor och även det som jag komponerat ihop i detta recept
En god och lättlagad gryta som vi gör med jämna mellanrum är denna mexikanska yoghurtgryta. Generellt blir köttfärsgrytor godare om de får stå och koka lite längre
På bilden har jag serverat quesadillas till, mexikanska tortillas fyllda med parmesanost, chili och basilika som steks i panna så osten smälter och brödet blir frasigt