Jag antar att det var fisken och inte champagnen som gjorde att vi snabbt fick sällskap, men man ska aldrig säga aldrig det kan ju varit en mycket annorlunda alika (även om jag tror det är en gråtrut)
Det passar som fördrink såväl som till rätter på fisk och skaldjur. Denna Champagne är gjord på regionens tre druvsorter Pinot Noir (60%), Chardonnay (30%) och Pinot Meunier (10%) vilket ger en torr och klassisk Champagne med friska och fruktiga toner av citrus, brioche och gula äpplen
Vi börjar med testvinnaren, i vanlig fall brukar vi avsluta med vinnaren men det här vinet är så fantastik gott, en härlig sötma från en fruktig druva och ett vin som passar lika bra till en salt förrätt, en härlig fiskanrättning eller en chokladdessert, varför inte på en solig altan med lite färska jordgubbar
Vinet passar perfekt med grillad tonfisk, råbiff på kalv eller grillad vit fisk. Champagnen är en blandning av 60 % Pinot noir, 22 % Chardonnay och 18 % Pinot meunier