Messmör renskav lingon recept

Renskav med messmör och lingon

Renskav med messmör och lingon

Tillsätt grädde och smaka av med messmör, enbär, salt och vitpeppar. Tillsätt lingon och persilja. Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka 400 g renskav (eller viltskav). 100 g Fjällbrynt Messmör. 5 dl frysta lingon
Renskav med pressad potatis

Renskav med pressad potatis

Häll på grädde, messmör, fond och kaffe och låt koka ihop i några minuter. Smaksätt med lingon, vitlök och peppar
Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Ingrediensen som gör det lilla extra i denna skav är messmör. Lägg i råa lingon. Renskav. Lägg i messmöret
Viltskav med messmör  och kantareller

Viltskav med messmör och kantareller

Servera skavet med pressad potatis och rårörda lingon. Tillsätt messmör, crème fraiche och vatten. , pressad potatis, rårörda lingon
Renskavsgryta med kantareller och lingon

Renskavsgryta med kantareller och lingon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 800 gram renskav 2 msk smör 1 odefinierad kantareller , eller annan svamp efter tillgång 2 dl vispgrädde 5 dl viltbuljong 2 msk messmör 1 tsk timjan 1 odefinierad salt 3 msk rårörda lingon 1 odefinierad peppar Köp receptet
Renskavsgratäng med gratinerat potatismos

Renskavsgratäng med gratinerat potatismos

När jag tillagar renskav brukar jag smaksätta med torkade örter såsom timjan, enbär och rosmarin och även nån matsked lingon och messmör i såsen
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

För en tid sedan lästa jag att Marcus Aujulay har messmör i sin sås. Vi serverade med mos och lingonchutney
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god. Rör i créme fraiche, messmör, vatten samt soja och låt koka ihop några minuter
Mammas Försvinnande goda Renskavsgryta

Mammas Försvinnande goda Renskavsgryta

Ta i grädde, vatten, fond, soja och messmör. Potatismos Rårörda lingonHacka löken och stek den med skaven och kantarellerna i en gryta eller kastrull
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Häll i grädde, viltfond, messmör och timjan och låt koka upp på svag värme. Tillsätt till sist lingonen
Renskavspanna

Renskavspanna

Strö över lingon vid servering. Stek renskavet i en het stekpanna med matfett tills den är tinad och brynt
Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Servera med rårörda lingon. Renskav med svamp och messmör (4p)2 paket renskavNågra nävar kantarell eller trattkantarellEn finhackad gul lökEn klick smör4 dl grädde3 msk messmörVitpeppar, saltPersiljaSå här gör du. 1) Bryn renskaven i smör. 3) Häll i köttet, grädde och messmör. 2 paket renskav. 3 msk messmör
Salming inspirerar

Salming inspirerar

Tillsätt grädde, vatten, fond, timjan och messmör. Renskavsgryta med Kantareller och Lingon. Jag fastnade för Renskavsgrytan

Renskavspanna

Strö över lingon vid servering. Stek renskavet i en het stekpanna med matfett tills den är tinad och brynt

Renskav med messmör

Renskav, messmör och lingon, kan det bli mer norrländskt. Rårörda lingon. Messmöret då. Renskavsgrytan. Garnera med färsk timjan, och droppa över några rårörda lingon

Viltskav med messmör och kantareller

Servera med potatismos och rårörda lingon. Frestelsen med kombinationen skav, kantareller och messmör kunde jag i vilket fall som helst inte motstå