Skala och dela melonen i bitar. Tricket verkar vara att ha två typer av melon, det blir godast så. Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja
Melon- och jordgubbssallad. Skär melonköttet i mindre bitar. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkad skinkaoch en bit bröd
Egentligen hade jag tänkt mig papaya i stället för melon i salladen, men jag hittade ingen som var tillräckligt fin och mogen, så det fick bli galiamelon som alternativ
) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Det här är en roligare och lite lyxigare variant på klassikern "melon & skinka". Ingredienser 1 pkt parmaskinka (eller annan god lufttorkad skinka) honungsmelon pinjenötter Gör såhär